مقاله: چای نوشیدن در گوشه و کنار دنیا

به گزارش وبمستر وبلاگ، در کشور مراکش روش تهیه چای سبز و نوشیدن آن (معمولا به همراه غذا) شامل یک سری آداب و رسوم سنتی است که Ataí نامیده می شود. چای نعنایی مخصوص مراکش اکنون در تمام کشورهای شمال آفریقا جایگاه ویژه ای دارد. در این کشور نیز چای در تمام ساعات روز در دسترس است. تهیه چای در مراکش به صورت سنتی فقط توسط مردان انجام می شود. اهالی مراکش گاهی در منزل با چای از مهمان خود پذیرایی می کنند که البته رد کردن آن برایشان توهین آمیز است. در مراکش برای تهیه چای ابتدا آن را با آب جوش شستشو می دهند تا تلخی و گرد و خاک چای گرفته شود. در مرحله بعد چای را در آب داغ ریخته و می گذارند تا به خوبی دم بکشد. در نهایت با افزودن مقدار مشخصی شکر و نعنا چای مراکشی آماده می شود.

مقاله: چای نوشیدن در گوشه و کنار دنیا

چای به نوعی نوشیدنی ملی روسیه محسوب می شود و تقریبا در فرهنگ غذایی این کشور جایگزینی ندارد. نوشیدن چای در تمام ساعات شبانه روز کاملا عادی به شمار می آید زیرا اهالی روسیه معتقدند که این کار در حین مشغله های فکری بسیار مفید است. روس ها معمولا چای را در استکان های ساده می نوشند. ثروتمندان این کشور در منازل خود از پایه های نقره ای خوش ساخت برای نگهداری استکان استفاده می کنند و سایرین گاهی پایه های ساخته شده از فلزات ارزان قیمت را به کار می برند. این پایه ها با طرح های هنری دست ساز روسیه تزئین شده اند. مراسم سنتی نوشیدن چای در روسیه را نمی توان بدون سماور کامل دانست. سماورها یک لوله در وسطشان دارند که با زغال پر شده و آب را جوش نگه می دارد. قوری های مورد استفاده در روسیه، چینی یا چوبی هستند. آب جوش در این قوری ها ریخته می شود تا قوری گرم شود، سپس این آب بیرون ریخته شده و سپس چای خشک داخل قوری ریخته می شود. آب جوش داخل قوری ریخته می شود و سپس قوری بالای سماور گذاشته می شود تا چای دم بکشد.

منبع مقاله: چای نوشیدن در گوشه و کنار دنیا

انتشار: 6 بهمن 1400 بروزرسانی: 6 بهمن 1400 گردآورنده: blogwebmaster.ir شناسه مطلب: 628

به "مقاله: چای نوشیدن در گوشه و کنار دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: چای نوشیدن در گوشه و کنار دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید