شرکت مادر فیس بوک منکر تهدید به خروج از اروپا شد
به گزارش وبمستر وبلاگ، شرکت مِتا پلتفرمز گزارش برخی رسانه ها که مدعی شده بودند این شرکت تهدید نموده است فیس بوک و اینستاگرام را از اروپا خارج می نماید را تکذیب کرد.
به گزارش خبرنگاران، شرکت مِتا پلتفرمز در یک پست بلاگ خاطرنشان کرد مِتا به هیچ وجه تمایلی برای خروج از اروپا ندارد. پیشتر برخی از رسانه ها با انتشار گزارشهایی مدعی شده بودند این شرکت در بحبوحه ابهامات در مورد این که آیا آمریکا و اتحادیه اروپا با جایگزین جدیدی برای توافقنامه حریم خصوصی ترانس آتلانتیک توافق خواهند کرد، تهدید نموده است که فیس بوک و اینستاگرام را از اروپا خارج می نماید.
تهدیدی که مِتا انجام داد در قالب یک افشاگری در جدیدترین گزارش درآمدهای این شرکت بود که هفته گذشته منتشر شد. این شرکت در سند مذکور اعلام نموده بود اگر آمریکا و اتحادیه اروپا پیروز نشوند توافق انتقال داده جدیدی را امضا نمایند و این شرکت نتواند به مکانیزمهای موجود دیگر متکی باشد، در این صورت قادر نخواهد بود شماری از مهمترین محصولات و خدماتش شامل فیس بوک و اینستاگرام را در اروپا عرضه کند. این شرکت در گذشته هم تهدیدهای مشابهی را صادر نموده بود اما از فیس بوک و اینستاگرام نام نبرده بود.
در مرکز نگرانیهای مِتا از آینده اش در اروپا، توافقنامه بندر امن و سپر حریم خصوصی اتحادیه اروپا و ایالات متحده قرار دارند که هر دو در سالهای اخیر با مخالفت دیوان دادگستری اروپا روبرو شده اند. این مخالفت نشات گرفته از نگرانیها درباره سرنوشت اطلاعات شهروندان اتحادیه اروپا که در سرورهای واقع در آمریکا ذخیره می شوند، بوده است. همان طور که مِتا اشاره نمود، این شرکت تنها کسب و کاری نیست که با ابهامات در مورد توافق مقامات اروپایی و آمریکایی با یک توافق جایگزین در مورد حریم خصوصی داده روبروست و حداقل 70 شرکت دیگر نگرانیهای مشابه را ابراز نموده اند.
این شرکت آمریکایی خاطرنشان کرد می خواهیم حقوق بنیادین کاربران اتحادیه اروپا حمایت گردد و اینترنت همان طور که منظور شده مطابق با قوانین قابل اجرا فعالیت کند اما محدود به مرزهای ملی نباشد.
بر اساس گزارش انگجت، به نظر می رسد قانونگذاران اروپایی از منظره خروج مِتا از بازار اتحادیه اروپا استقبال می نمایند. برونو لومر، وزیر دارایی فرانسه در واکنش به احتمال خروج فیس بوک و اینستاگرام از اروپا گفت: می توانم تایید کنم که زندگی بدون فیس بوک خیلی خوب است و می توانیم بدون فیس بوک خیلی خوب زندگی کنیم. غولهای دیجیتالی باید درک نمایند که قاره اروپا ایستادگی خواهد نمود و حاکمیت خود را اثبات می نماید.
منبع: خبرگزاری ایسنا