چرا به درون طبیعت سفر می کنیم؟
به گزارش وبمستر وبلاگ، ارتباط با طبیعت
ارتباط با طبیعت حافظه شما را بهبود می بخشد و به شما یاری می نماید تا دوباره احیا شوید و پر انرژی به دنیای مدرن بازگردید. دلیلی که در بالا آورده شد، یکی از پر اهمیت ترین دلایل ارتباط برقرار کردن و سفر به درون طبیعت است. بیشتر جوامع بشری در شهرها زندگی می نمایند و ارتباط خود را با طبیعت از بین برده اند. هر چه قدر که شما از طبیعت دورتر باشید بیشتر دچار مسائل روحی و روانی و حتی جسمی می شوید، چرا که علم نو این موضوع را اثبات نموده است. در این مطلب با ما در مجله خبرنگاران همگام باشید تا مزایا و دلایل ارتباط با طبیعت را برای شما بیان کنیم. پس از خواندن این مطلب امیدواریم که بیشتر برای سفر به درون طبیعت و تورهای طبیعت گردی ثبت نام کنید و اشتیاق چنین سفرهایی را در خود بیشتر کنید.
![چرا به درون طبیعت سفر می کنیم؟ چرا به درون طبیعت سفر می کنیم؟](https://blogwebmaster.ir/upload/2024/12/05/d0fd9fd7f87-babb4a837-bdc43afadaf.jpg)
هر چه تکنولوژی بیشتر می گردد، بیشتر به طبیعت احتیاجمندیم
ما دارای حقی انسانی برای ارتباط با طبیعت هستیم. به طوری که معنای طبیعت برای ما حالتی روحی و روانی دارد و در نتیجه چنین حقی، برای ما مسئولیت هایی به وجود می آید که باید آن ها رعایت کنیم. امروزه بسیاری از افراد، از چنین مفهوم و کانسپتی حمایت می نمایند؛ خصوصا هر فرد جوانی که به اینترنت دسترسی دارد. حق هر فردی در طول زندگی و حیاتش است که با طبیعت ارتباط نزدیک داشته باشد و این موضوع هر چه ما در زمان به جلو می رویم بیشتر می گردد. چرا که ارتباط با طبیعت بخشی از هویت بشری ما انسان هاست.
انسان ها به طبیعت عشق می ورزند و به آن برای ارائه احساست خود احتیاج دارند
محققان دریافته اند که صرف نظر از فرهنگ متفاوت مردم، ما انسان ها، تصاویری از طبیعت، به خصوص دشت های هموار و سرسبز را تصور نموده و نقاشی می کنیم. از این تصاویر انرژی می گیریم و آن را جزوی از وجودمان می دانیم. وابستگی ذاتی ما به طبیعت ممکن است شرح دهد که چرا ما ترجیح می دهیم در خانه هایی زندگی کنیم که پنجره هایی رو به منظره ها دنیا طبیعی دارد یا در کل خانه هایمان را در نزدیکی و ارتباط با طبیعت می سازیم.
زمانی که از طبیعت دوریم، رنج می بریم
یک پروفسور استرالیایی به نام گلن آلبرشت Glenn Albrecht، مدیر موسسه سیاست توسعه پایدار و فناوری در دانشگاه موردوچ Murdoch University، اصطلاح سولاستالجیا solastalgia را معرفی نموده است. او ترکیبی از کلمه لاتین سولاسیوم solacium به معنی راحتی و همچون کلمه solace به معنی تسکین و ریشه یونانی (درد) algia را برای ساخت این کلمه استفاده نموده است تا مفهوم آن را به درستی ارائه دهد. او معنای این کلمه را این گونه توصیف می نماید: دردی است که زمانی که شناخت از محیط وجود دارد، نسبت به جایی که در آن زندگی می کنیم و به آن عشق می ورزیم ولی ناگهان و براساس اتفاقی ناگهانی از دست می دهیم، تجربه می کنیم. این رنج و دوری از طبیعت می تواند کم کم درون شما بیشتر شما و آرامش روحی شما را مختل کند.
طبیعت احساسات ما را زنده می نماید
دانشمندان اخیرا دریافتند که انسان ها توانایی ردیابی از طریق عطرها و حس بویایی را دارند. بعضی از انسان ها، خفاش ها را در این گونه توانایی از قبیل حس بویایی و شنوایی امواج برگشتی رقیب انسان می دانند. مطالعات نظامی نشان می دهد که بعضی از سربازان در منطقه ها جنگی، بعضی از خصوصیات جزئی منطقه ها را می توانند ببینند و در نتیجه بمب های پنهان را به راحتی شناسایی نمایند؛ به طور گسترده این افراد بیشتر دربرگیرنده افرادی بود که در منطقه ها روستایی و حومه شهر و در ارتباط با طبیعت بزرگ شده و رشد یافته اند. در نتیجه آگاهیشان از محیط اطراف بیشتر است.
افرادی که در ارتباط با طبیعت هستند، باهوش تر هستند
خصوصیات و تجارب هر فرد در ارتباط با طبیعت هوشمندانه تر می گردد. با گذراندن صرف زمان بیشتری در خارج از منزل، نورون های بدن و خلاقیت طبیعی ما پرورش یافته و بیشتر می گردد. به عنوان مثال، در دانشگاه میشیگان، محققان نشان دادند که پس از یک ساعت ارتباط برقرار کردن با طبیعت، عملکرد حافظه و دقت افراد 20٪ بهبود یافته است. در محل کاری که با طبیعت ارتباط دارد، کارکنان مولدتر و پویاتر هستند و روزهای کمتری را به خاطر بیماری به مرخصی می روند.
طبیعت شفا می دهد
محققان پنسیلوانیا دریافتند که بیمارانی که از پنجره اتاق هایشان می توانستند درخت ها را ببینند، به مدت کمتری در بستر بیماری می ماندند و احتیاج کمتری به داروهای ضد درد داشتند. بعلاوه تیم پزشکی و پرستاری چنین بیمارانی، رضایت بیشتری از احوالات آن ها داشتند. بنابراین هیچ گاه قدرت شفابخشی طبیعت را از یاد نبریم و به خاطر این موضوع هم که شده به درون طبیعت پا بگذاریم.
طبیعت، در کاهش افسردگی و افزایش قوای جسمی موثر است
باز هم در این زمینه، برای اثبات حرف خود، به تحقیقات محققان مراجعه می کنیم. محققان در سوئد افرادی را پیدا نموده اند که به پیاده روی آرام در طبیعت و یوگا می پردازند. آن ها دریافتند که این افراد نسبت به دیگر افرادی که همان اندازه کالری را در محیط های شهری می سوزانند، کمتر دچار احساساتی همچون نگرانی، عصبانیت یا افسردگی می شوند.
طبیعت، اجتماعات و تعلقات گروهی را می سازد
سطوح عصبی و هورمون های مرتبط با پیوندهای اجتماعی در طول تعاملات بین حیوانات و انسان ها افزایش می یابد. محققان دانشگاه راچستر گزارش دادند که قرار گرفتن در ارتباط با طبیعت باعث می گردد؛ مردم روابط نزدیکی با دیگر انسان ها داشته باشند. در جامعه ارزشمندتر رفتار نمایند و بعلاوه عایدی بیشتری نیز به دست آورند.
طبیعت، خانواده و دوستان را در کنار هم نگه می دارد
راه های جدیدی برای عمیق شدن روابط بین دوستان و خانواده ها در طبیعت وجود دارد. می توانید با خانواده خود به باغبانی، پیاده روی و دیگر فعالیت های ورزشی و سفر در طبیعت بپردازید. با انجام چنین فعالیت های گروهی در طبیعت پیوندهای خانوادگی و محبت آمیز خود را تقویت کنید. در نهایت اینکه آینده طبیعت در خطر است. اگر ما همچنان به تخریب طبیعت اطرافمان ادامه دهیم، منابع طبیعی دنیا نیز به شناخت و سلامت ما بی اهمیت خواهد بود. در نتیجه برای ارتباط با طبیعت اطرافمان و اینکه همواره از این موهبت های الهی بهره مند باشیم، باید مراقب اعمال و رفتار خود در مقابل طبیعت باشیم.
منبع: theguardian.com
منبع: الی گشت