شش انداز زنجانی، مقوی و ساده و خوشمزه

به گزارش وبمستر وبلاگ، شش انداز انواع و اقسام مختلفی دارد و در استان های مختلف به روش های کاملا متفاوت پخته می شود. مثلا در گیلان چیزی شبیه به فسنجان است.

شش انداز زنجانی، مقوی و ساده و خوشمزه

شش انداز زنجانی یکی از خوراک های بسیار خوشمزه و منحصربه فرد و مخصوص زنجان است که فوق العاده خوشمزه و ساده درست می شود. شش انداز یک غذای سنتی و اصیل ایرانی است که می توانید در بیشتر ایام سال آن را تهیه کنید. در گذشته شش انداز زنجانی با رشته پلو یا با نان تازه یا ساری یاق سرو می شد. اگر به غذاهای سنتی و اصیل ایرانی علاقه مند هستید این خوراک خوشمزه را در فکر داشته باشید تا بتوانید با چند قلم مواد به راحتی آن را تهیه کنید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شش انداز زنجانی

  • پیاز 1 عدد
  • گردو 4 عدد
  • کشمش 3 قاشق غذاخوری
  • خرما 10 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • روغن محلی یا کره به اندازه لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به اندازه لازم

طرز تهیه شش انداز زنجانی

مرحله اول

ابتدا خرماها را بشویید و هسته آن را بگیرید. می توانید از هر نوع خرمایی که دوست دارید برای تهیه این خوراک استفاده کنید. گردو ها را پوست بگیرید و با کمک چاقو یا گوشتکوب به میزان دلخواه خرد کنید. بهتر است خیلی گردو ها را ریز نکنید.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز یا رنده کنید. داخل یک تابه روغن بریزید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. در ادامه گردو و خرما بدون هسته را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود.

مرحله سوم

در ادامه باید کشمش را اضافه کنید و در حد تفت دادن هم بزنید. مواد را زیاد روی حرارت قرار ندهید تا نسوزد. داخل یک کاسه تخم مرغ را به همراه ادویه ها اضافه کنید.

مرحله چهارم

تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس تخم مرغ را روی مواد تفت خورده بریزید و در تابه را 10 دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ خودش را بگیرید و از روی حرارت بردارید و با نان تازه سرو کنید.

اگر به دستور غذاهای نانی علاقه دارید، کوفته بادمجان بدون گوشت و برنج را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه شش انداز زنجانی

  • می توانید تخم مرغ ها را به صورت نیمرو شده روی شش انداز قرار دهید و بهتر است برای هر نفر یک تخم مرغ در نظر بگیرید.
  • در بعضی از رسپی ها 1 لیوان شیره انگور به شش انداز اضافه می کنند که می توانید مطابق با ذائقه خود اضافه کنید.
  • اگر طعم و مزه کره و روغن محلی را دوست دارید بهتر است این غذا را با آن ها تهیه کنید.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دستور غذاهای محلی علاقه دارید، طرز تهیه شامی کباب افغانی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 20 تیر 1401 بروزرسانی: 20 تیر 1401 گردآورنده: blogwebmaster.ir شناسه مطلب: 782

به "شش انداز زنجانی، مقوی و ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شش انداز زنجانی، مقوی و ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید