طرز تهیه خوراک بادمجان مراکشی ؛ یک غذای گیاهی و خوشمزه
به گزارش وبمستر وبلاگ، این دستورالعمل خوراک بادمجان مراکشی بارها و با آزمایشات زیاد روی این مدل خوراک خوشمزه به دست شما می رسد. اگر به خارج از کشور سفر کنید و در منو رستوران ها غذاهایی که بادمجان دارند سفارش دهید، متوجه خواهید شد که فرهنگ های غذایی مختلف هر کدام به یک نحوی بادمجان را طبخ و با مواد مختلف ترکیب می نمایند. برای مثال این خوراک دلچسب بادمجان مراکشی که حتی به عنوان خورش می توانید روی برنج هم سروش کنید به طور مخصوصی مزه دار شده که از یک سالاد گرم بادمجان و گوجه فرنگی پخته شده الهام گرفته شده است.
ادویه های مراکشی که به طور رایج در غذاهای مراکشی استفاده می شوند نظیر دارچین، زیره، زنجبیل، فلفل قرمز، زعفران و زردچوبه هستند. از مخلوطی به نام Ras El Hanout نیز معمولاً در آشپزی مراکشی استفاده می گردد. شامل ادویه هایی مانند انیسون، هل ، دارچین، زنجبیل، جوز هندی، زردچوبه و فلفل است. در این خوراک گیاهی خوشمزه هم از مخلوطی از این ادویه ها استفاده شده که در دستورالعمل نام برده شده است. خوراک بادمجان مراکشی را تهیه نموده و نظراتتان درباره این خوراک را با ما در میان بگذارید.
مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان مراکشی
- بادمجان میانه دو عدد
- روغن زیتون یا روغن نارگیل دو قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- پیاز بزرگ یک عدد
- سیر (خرد شده) سه حبه
- زیره یک قاشق غذاخوری
- پاپریکا دودی یک قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی برشته شده 400 گرم
- آب یا آب سبزیجات نصف فنجان
- نخود پخته شده یک فنجان
- شربت افرا یا شکر قهوه ای یک قاشق غذاخوری
- سس فلفل قرمز دو قاشق غذاخوری
- جعفری تازه به اندازه دلخواه
- برنج سفید یا برنج قهوه ای یا کینوا به اندازه لازم
- لیمو تازه یک عدد
طرز تهیه خوراک بادمجان مراکشی
مرحله اول
تا اینجا غذاهای مراکشی خوشمزه ای مانند زالوک با پنیر کبابی یا خوراک مرغ مراکشی را به شما آموزش داده ایم که پر از ادویه جات خوش عطر و طعم هستند؛ امروز اما نوبت به یک خوراک بادمجان دلچسب و کاملا گیاهی است که به روش مراکشی ها تهیه اش کنید. برای آغاز بهتر است اول گوجه ها را برشته کنید. برای این کار ابتدا گوجه ها را بشویید و به صورت حبه ای خرد کنید و آن ها را با اندازهی آب بگذارید تا بپزند. سپس آن ها را با کمی رب گوجه فرنگی و روغن تفت دهید.
مرحله دوم
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بادمجان های خرد شده را روی سینی بریزید. اندازهی نمک و روغن زیتون روی آن ها بپاشید و سینی را به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از گذشت 20 دقیقه سینی را از فر بیرون آورده و کمی بادمجان ها را هم بزنید و دوباره سینی را داخل فر قرار دهید تا برای 10 دقیقه دیگر بادمجان ها کبابی شوند.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید و حلقه های پیاز را از وسط برش بزنید. داخل یک تابه اندازهی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ گردد. پیاز را حدود چهار تا پنج دقیقه داخل روغن تفت دهید و مرتبا هم بزنید تا نرم و کمی کاراملی گردد.
مرحله چهارم
حالا سیر، زیره و فلفل قرمز را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و یک دقیقه با هم تفت دهید. سپس گوجه فرنگی تفت داده شده با رب و روغن را مواد اضافه کنید و بلافاصله آب یا آبغوره را اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا مواد با هم جوش بخورند. حدود چهار دقیقه زمان برای جوش خوردن مواد کافی است.
مرحله پنجم
بعد از چهار دقیقه نخود پخته شده، شربت افرا و سس فلفل تند را اضافه کنید. مواد را هم بزنید و دوباره در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید. بادمجان بو داده شده را هم به قابلمه اضافه کنید و دوباره در قابلمه را ببندید. بگذارید تا مواد برای 10 دقیقه دیگر روی حرارت بمانند و طعم ها خوب به خورد هم فرایند.
مرحله ششم
ادویه های مخصوص یبرای خوراک بادمجان مراکشی را اضافه نموده و در صورت لزوم چاشنی های بیشتری به آن اضافه کنید. خوراک را از روی حرارت برداشته و آن را با برنج کته یا برنج قهوه ای یا حتی دانه کینوا در کنار لیمو و اندازهی گشنیز تازه سرو کنید. نوش جان!
فوت و فن های طرز تهیه خوراک بادمجان مراکشی
- برنج دودی گزینه خوب و جذابی برای سرو کنار این خوراک خوشمزه است.
- اضافه کردن نخود اختیاری است.
- به جای نخود می توانید از لپه هم بهره ببرید.
- اگر گیاهخوار هستید پیشنهاد می کنیم یک پیمانه پنیر کبابی خرد شده را به این خوراک بادمجان اضافه کنید و طعم آن را چند برابر خوشمزه تر کنید و همزمان اندازه بیشتری پروتئین به بدنتان برسانید.