طرز تهیه کرم بروله؛ آسان و پرطرفدار (4 مدل)

به گزارش وبمستر وبلاگ، از دسرهای تکراری خسته شده اید؟ نگران نباشید. شما می توانید با حداقل امکانات کرم بروله را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه این دسر آسان است و برای آماده کردن آن به مقداری شیر، تخم مرغ و شکر احتیاج دارید. اگر در منزل خود فر ندارید نگران نباشید، کرم بروله از جمله دسرهایی است که چه با فر و چه بدون فر می توانید آن را تهیه کنید. بعلاوه بسته به ذائقه خود می توانید از مقداری خامه یا شیر بهره ببرید. هر وعده کرم بروله حدودا 320 کالری و 4 گرم پروتئین دارد. برای آشنایی با طرز تهیه کرم بروله در این مقاله از خبرنگاران مگ همراه ما باشید.

طرز تهیه کرم بروله؛ آسان و پرطرفدار (4 مدل)

طرز تهیه کرم بروله فرانسوی

در کنار رولت خامه ای که برای مناسبت های مختلف آماده می کنید می توانید کرم بروله را نیز تهیه و سرو کنید. برای تهیه کرم بروله فرانسوی علاوه بر مواد اولیه به فندک آشپزخانه برای تهیه کارامل روی آن احتیاج دارید. موادی که در ادامه نوشته شده مناسب 4 الی 6 نفر است.

مواد لازم برای تهیه کرم بروله فرانسوی

عنوانمیزان
شیر پرچرب2 پیمانه
خامهنصف پیمانه
زرده تخم مرغ6 عدد
وانیل1 قاشق چای خوری
شکرسه چهارم پیمانه
آب4 لیوان

مراحل تهیه کرم بروله فرانسوی

  • زرده های تخم مرغ را در ظرفی بریزید. شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا سفید گردد.
  • درون قابلمه ای شیر و خامه را مخلوط کنید. سپس قابلمه را برای 3 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • مواد گرم شده را آرام آرام به تخم مرغ اضافه کنید.
  • مواد کرم بروله را در ظرف دلخواه خود بریزید. درون سینی فر میزانی آب بریزید و ظرف را در آن قرار دهید.
  • پس از 30 دقیقه ظرف را از فر بیرون آورید تا مواد خنک گردد. ظرف را برای 2 ساعت در یخچال بگذارید.
  • کرم بروله را از یخچال بیرون آورید. روی آن میزانی شکر بپاشید. با فندک آشپزخانه به شکرها حرارت دهید تا ذوب شوند. کرم بروله شما آماده سرو است. نوش جان!

طرز تهیه کرم بروله با شیر

اگر قصد تهیه کرم بروله سبک را دارید می توانید از شیر به جای خامه بهره ببرید. برای تهیه این دسر کافی است به دستور تهیه آن در ادامه توجه کنید.

مواد لازم برای تهیه کرم بروله با شیر

عنوانمیزان
شیر پر چرب2 پیمانه
زرده تخم مرغ4 عدد
شکرسه چهارم پیمانه
عصاره وانیل1 قاشق چای خوری

مراحل تهیه کرم بروله با شیر

  • شیر را در قابلمه ای بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم گردد. دقت کنید که شیر جوش نیاید.
  • زرده های تخم مرغ را همراه با نصف پیمانه شکر با هم زن دستی هم بزنید تا کم رنگ گردد.
  • شیر را آرام آرام به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با کفگیر یا لیسک هم بزنید تا خوب مخلوط گردد.
  • عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید.
  • مواد کرم بروله را در قالب دلخواه خود بریزید. قالب ها را در سینی ای پر از آب داغ قرار دهید. سینی و قابلمه را در فر با دمای 150 درجه سانتی گراد قرار دهید. این مرحله تقریبا 40 دقیقه طول می کشد.
  • پس از آماده شدن مواد میزانی شکر روی هر یک از ظرف ها بریزید. کمی صبر کنید تا شکر ها ذوب و کاراملی رنگ شوند. کرم بروله شما آماده است. نوش جان!

برای تزیین کرم بروله می توانید از توت فرنگی و شکلات چیپسی بهره ببرید.

خواندنی ها

طرز تهیه نان خامه ای به شیوه قنادی

طرز تهیه کرم بروله بدون فر

اگر فر ندارید اما می خواهید کرم بروله را در منزل تهیه کنید نگران نباشید. شما می توانید با استفاده از نکات زیر این دسر را در منزل خود تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کرم بروله بدون فر

عنوانمیزان
شیر یا خامه2 پیمانه
زرده تخم مرغ4 عدد
شکرسه چهارم پیمانه
عصاره وانیل1 قاشق چای خوری

مراحل تهیه کرم بروله بدون فر

  • شیر یا خامه را در قابلمه ای روی حرارت ملایم گرم کنید. مواد نباید جوش بیایند.
  • زرده های تخم مرغ و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و با هم زن دستی هم بزنید. پس از کم رنگ شدن مواد شیر یا خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مواد کرم بروله را مجددا به قابلمه منتقل کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • شکر را درون تابه ای با حرارت خیلی کم گرم کنید تا ذوب و کاراملی گردد. سپس کرم بروله را با شکر کاراملی تزئین و سرو کنید. نوش جان!

طرز تهیه کرم بروله شکلاتی

کرم بروله شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرهای فرانسوی است که در سراسر جهان هواداران بسیاری دارد. این دسر بافتی نرم دارد و می توانید آن را در منزل خود تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کرم بروله شکلاتی

عنوانمیزان
خامه پرچرب2 پیمانه
شکلات تلخ100 گرم
زرده تخم مرغ4 عدد
شکرسه چهارم پیمانه
عصاره وانیل1 قاشق چای خوری

مراحل تهیه کرم بروله شکلاتی

  • زرده های تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و زرده ها را در کاسه ای بریزید. زرده های تخم مرغ و شکر را با هم زن دستی یا برقی هم بزنید تا کرمی رنگ شوند.
  • خامه را در قابلمه ای کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. خامه نباید بجوشد.
  • شکلات تلخ را خرد و به خامه اضافه کنید. با استفاده از یک قاشق چوبی یا لیسک مواد را هم بزنید.
  • مخلوط شکلات و خامه را آرا م آرام به زرده ها اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید. عصاره وانیل را نیز به آن ها اضافه کنید.
  • مخلوط کرم بروله را در قالب های دلخواه خود بریزید.
  • فر را با دمای 150 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. قالب ها را در سینی یا ظرفی گود قرار دهید. در ظرف اصلی میزانی آب داغ بریزید و ظرف های کرم بروله را در آن قرار دهید.
  • سینی یا ظرف اصلی را در فر قرار دهید. پس از 40 دقیقه مواد شما می پزند.
  • ظرف کرم بروله را از فر بیرون آورید و برای 4 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
  • سپس روی هر یک از قالب ها میزانی شکر بپاشید. با استفاده از فندک مخصوص آشپزخانه به شکرها حرارت دهید تا طلایی شوند. در این مرحله کرم بروله شما آماده می گردد. نوش جان!

سخن آخر؛ اگر به دسرهای خوشمزه فرانسوی علاقه دارید می توانید کرم بروله را در منزل خود تهیه کنید. طرز تهیه این دسر آسان است. از مهم ترین مواد برای تهیه کرم بروله می توان به خامه یا شیر، شکر و تخم مرغ اشاره نمود. اگر به فر هم دسترسی ندارید کرم بروله را می توان بدون فر و روی حرارت ملایم آماده کرد.

منبع: Allrecipes.com

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 31 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 31 اردیبهشت 1404 گردآورنده: blogwebmaster.ir شناسه مطلب: 1124

به "طرز تهیه کرم بروله؛ آسان و پرطرفدار (4 مدل)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کرم بروله؛ آسان و پرطرفدار (4 مدل)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید