تفاوت بین کاغذ قصابی و کاغذ شیرینی پزی چیست؟
به گزارش وبمستر وبلاگ، آیا از نتیجه های ضعیف در پخت وپز یا به هم ریختگی های آشپزخانه خسته شده اید؟ کاغذ مناسب می تواند همه این ها را تغییر دهد. اغلب مردم نمی دانند چه کاغذی را انتخاب نمایند چون تفاوت بین کاغذ قصابی و کاغذ شیرینی پزی را نمی دانند. هر دو کاغذ ممکن است بسیار شبیه به نظر برسند، اما در واقع وظایف متفاوتی در آشپزخانه دارند.

این کاغذ ها به شکل متفاوتی ساخته می شوند، ویژگی های متفاوتی دارند و عملکردهای مختلفی هم ارائه می دهند. برای اینکه بتوانید در دستورهای غذایی یا کارهای هنری خود نتایج زیبا یا خوشمزه به دست آورید دانستن تفاوت های اصلی بین کاغذ قصابی و کاغذ شیرینی پزی ضروری است. بیایید تفاوت های این دو نوع رایج کاغذ آشپزخانه را آنالیز کنیم.
کاغذ قصابی - انتخاب سرآشپز
کاغذ قصابی یک کاغذ محکم و بدون روکش است. این کاغذ از خمیر چوب ساخته شده و حس طبیعی دارد. این نوع کاغذ که در فست فود و غذا های آماده هم استفاده می گردد قابل تنفس است. یعنی اجازه می دهد هوا و رطوبت از آن عبور کند. این موضوع برای بسیاری از کاربردهایش، به ویژه در بخش غذایی، اهمیت دارد.
تفاوتی واضح میان کاغذ قصابی و کاغذ پوستی وجود دارد. می توانید از کاغذ قصابی چاپ شده سفارشی برای پیچیدن گوشت تازه بهره ببرید، چون آب گوشت را نگه می دارد و در عین حال اجازه می دهد گوشت نفس بکشد. به همین علت کاغذ قصابی هنگام دودی کردن گوشت (مثل بریسکت و غیره) گزینه ای محبوب بوده است.
می توانید روی گوشت یک لایه برشته خوب ایجاد کنید، بدون خطر اینکه توده ای خیس و شل به وجود بیاید. کاغذ قصابی یا کاغذ پوستی بعلاوه به خاطر دوام و مقاومت در برابر پارگی، انتخابی رایج برای کارهای دستی و هنری هستند.
کاغذ شیرینی پزی - برترین دوست شیرینی پز ها
کاغذ شیرینی پزی که گاهی وقت ها کاغذ روغنی نسوز هم نامیده می گردد، نوعی کاغذ است که با یک لایه نازک سیلیکون پوشیده شده است. این پوشش، سطحی نچسب و مقاوم به حرارت به آن می دهد. همین لایه سیلیکونی مانع چسبیدن غذا به کاغذ می گردد و آن را به انتخابی عالی برای پخت کوکی، کیک و شیرینی تبدیل می نماید. علاوه بر این، کاغذ چاپی سفارشی مانع می گردد که چربی به جای مانده سینی های پخت شما را لکه دار کند و تمیزکاری را بسیار آسان می سازد.
برخلاف کاغذ قصابی، این کاغذ قابل تنفس نیست؛ رطوبت و حرارت را نگه می دارد، که همان چیزی است که برای بسیاری از محصولات پختنی ضروری است.
تفاوت های کلیدی: هدایت سریع
ویژگی | کاغذ قصابی | کاغذ شیرینی پزی/ کاغد پوستی |
---|---|---|
روکش | بدون روکش | روکش سیلیکونی |
سطح | متخلخل و قابل تنفس | نچسب و مقاوم در برابر حرارت |
کاربرد اصلی | پیچیدن گوشت، دودی کردن، کارهای هنری | پخت و پز، برشته کردن |
کنترل رطوبت | اجازه می دهد رطوبت خارج گردد | رطوبت را نگه می دارد |
چربی | چربی رو جذب می نماید | در برابر چربی مقاومه |
برترین استفاده | دودی کردن گوشت (مثل بریسکت)، کارهای هنری | پخت کیک و شیرینی، بیسکویت، کف سینی فر |
چطور بفهمیم کدام کاغذ را باید استفاده کنیم؟
اگر تفاوت بین کاغذ قصابی و کاغذ شیرینی پزی را ندانید، انتخاب یکی از آن ها می تواند گیج کننده باشد. شما به کاغذ قصابی احتیاج دارید برای:
دودی کردن گوشت
دودی کردن گوشت احتمالاً رایج ترین روش استفاده از کاغذ قصابی است. این کار انتقال کامل طعم دود به گوشت را فراهم می نماید، برخلاف کاغذ بافتی که شیره ها را جذب می نماید.
نگهداری مواد غذایی
کاغذ قصابی برای پیچیدن گوشت تازه، مرغ یا ماهی عالی است تا از کیفیت قابل قبول گوشت اطمینان حاصل گردد.
پوشش میز
این کاغذ بسته بندی غذایی تمیز است و به راحتی تمیز می گردد؛ بنابراین پوششی عالی برای میزها در رویدادها به شمار میرود.
کاردستی / هنر
کاغذ قصابی کاغذی مقرون به صرفه و محکم برای طراحی و حتی نقاشی است.
شما باید کاغذ شیرینی پزی را به طور خاص برای موارد زیر در نظر بگیرید:
پخت و پز
برای پوشاندن هر سینی پخت، کاغذ شیرینی پزی یا کاغذ روغنی ضروری است. غذا نمی چسبد و بیرون آوردن محصولات پخته شده از ظرف آسان می گردد.
برشته کردن
مشابه پخت و پز، می توانید از کاغذ شیرینی پزی برای پوشاندن ظرف ها هنگام برشته کردن گوشت یا سبزیجات بهره ببرید. تمیزکاری به صورت طبیعی.
پخت در فر
بعلاوه می توانید غذا را در کاغذ شیرینی پزی بپیچید و بسته ای بسازید که هنگام پخت در فر، غذا را بخارپز می نماید و بسیار نرم نگه می دارد.
قیف های تزیینی
می توانید کاغذ شیرینی پزی را به شکل قیف درآورید تا برای ریختن خامه روی کیک و بیسکویت ها استفاده گردد.
آیا می توان از یکی به جای دیگری استفاده کرد؟
جایگزین کردن یکی از این کاغذها به جای دیگری توصیه نمی گردد. برای مثال، استفاده از کاغذ روغنی برای دودی کردن باعث ایجاد بخار می گردد و لایه رویی گوشت را خراب می نماید. بعلاوه ممکن است کاغذ روغنی آتش بگیرد، چون نمی تواند همان نوع حرارتی را که کاغذ قصابی تحمل می نماید، تاب بیاورد.
استفاده از کاغذ قصابی در فر برای پخت احتمالاً نتیجه فاجعه باری خواهد داشت. علتش این است که غذا به آن می چسبد و چربی از کاغذ عبور می نماید. اگر احتمال ایجاد دردسر اضافی در آشپزخانه وجود دارد، از کاغذ درست برای کاربرد درست بهره ببرید.
انواع دیگر کاغذها برای کسب وکار شما
انواع زیادی از کاغذ وجود دارد که می تواند برای کسب وکار شما ارزشمند باشد. کاغذهای قصابی با هم متفاوت هستند اما در شکل های گوناگون عرضه می شوند و هرکدام کاربرد خود را دارند. درک تفاوت آن ها به شما یاری می نماید کاغذ مناسب را انتخاب کنید.
کاغذ قصابی سفید
این رایج ترین نوع کاغذ است. یک کاغذ بدون روکش است و برای پیچیدن انواع ساندویچ ها عالی است. اگر بخواهید پوششی تمیز داشته باشید می توانید از این کاغذ برای پوشاندن سینی های سرو یا برای پوشاندن میزها بهره ببرید. از آنجا که کاغذی ساده اما باکیفیت است، اغلب برای پروژه های هنری و کاردستی هم استفاده می گردد.
کاغذ قصابی صورتی
که اغلب کاغذ هلویی نامیده می گردد، معمولاً برای دودی کردن و کباب کردن گوشت استفاده می گردد؛ این رنگ هلویی باعث می گردد گوشت تازه بهتر به نظر برسد. کاغذ قصابی صورتی مورد تأیید FDA است و برای کاربردهای غذایی عالی است. این کاغذ راهی عالی برای ایجاد یک لایه خوب روی گوشت دودی است.
کاغذ قصابی گاردنیا
این یک کاغذ قصابی باکیفیت است. هدف آن محافظت از گوشت و ماهی در برابر رطوبت محیط بیرون در زمانی است که به نمایش گذاشته می شوند. کیفیت این کاغذ یاری می نماید رنگ گوشت و ماهی در ویترین مجذوب کننده به نظر برسد. کاغذ قصابی گاردنیا انتخاب خوبی برای قصاب یا ماهی فروش است که می خواهد محصولاتش از نظر ظاهری مجذوب کننده باشند.
نتیجه گیری
در نتیجه، تفاوت اصلی بین کاغذ قصابی و کاغذ شیرینی پزی در روکش آن هاست. کاغذ قصابی فقط کاغذ است و قابل تنفس می باشد، که آن را برای گوشت یا کاردستی مناسب می سازد. کاغذ شیرینی پزی (کاغذ روغنی) با سیلیکون پوشانده شده است، که آن را نچسب می نماید و گزینه ای عالی برای تمام احتیاجهای پخت نچسب است. شناخت این تفاوت ساده اما مهم به شما در آشپزخانه یاری می نماید و تضمین می نماید پروژه هایتان همان طور که می خواهید نتیجه دهند.
منبع: مجله چاپخونه