دلایل وا رفتن ته چین و 5 روش برای جلوگیری از آن
به گزارش وبمستر وبلاگ، ته چین یا کیک برنجی از جمله غذاهای محبوب مجلسی است که طرز تهیه آن بسیار ساده است. اما گاهی اوقات به دلایلی، ممکن است این غذای قالبی وا برود و شل بشود. در این مقاله سعی داریم به عواملی که باعث وا رفتن ته چین می شوند، اشاره کنیم.
روش های جلوگیری از وا رفتن ته چین
دلیل شایع وا رفتن ته چین، رعایت نکردن نسبت صحیح مواد اولیه است. تخم مرغ باعث چسبندگی مواد و قالبی شدن ته چین می شود. بنابراین اگر میزان تخم مرغ نسبت به برنج و ماست کم باشد، ته چین وا می رود. برای هر سه پیمانه برنج، 1.5 پیمانه ماست و 2 عدد تخم مرغ لازم است. همچنین بهتر است به جای تخم مرغ کامل از زرده آن استفاده کنید.
مواد اولیه ته چین را پیش از ریختن داخل قابلمه به خوبی مخلوط کنید. گاهی اوقات خوب هم نزدن مواد اولیه، باعث شل شدن ته چین می شود.
بعد از ریختن مواد داخل قابلمه، آن ها را با کفگیر فشار دهید تا مواد به یکدیگر بچسبند. البته از قلم نیاندازید که فشار دادن بیش از حد نیز باعث له شدن مواد و بد شکل شدن ته چین می شود.
قبل از ریختن مواد داخل قابلمه، میزان کافی روغن ته آن بریزید. اگر روغن کافی نباشد، ممکن است ته چین شل شود.
زمان طبخ ته چین باید کافی باشد. گاهی اوقات زود برداشتن قابلمه از روی حرارت، باعث وا رفتن ته چین می شود. به طور کلی توصیه می شود، 1 الی 1.5 ساعت به مواد اجازه پخت بدهید.
برای خواندن مطلب از بین بردن بوی بد ته چین به این صفحه مراجعه نمایید.
طرز تهیه ته چین مرغ و گوشت را در خبرنگاران بلاگ بخوانید.
منبع: اُکالا