طرز تهیه آسان بیسکویت ویفر خانگی موزی و کاکائویی بدون فر
به گزارش وبمستر وبلاگ، بیسکویت ویفر یکی از خوشمزه ترین نوستالژی های دوران کودکی بچه های دهه 50 و 60 ایران است. ویفر موزی یا وانیلی، پرتقالی، توت فرنگی، کاکائویی و شکلاتی و … همیشه پای ثابت کیف مدرسه بچه ها بود و طعم لذیذ و تردش همیشه زیر دندان است. اما می دانستید شما می توانید بیسکویت ویفر موزی یا کاکائویی با رویه ساده یا شکلاتی را به عنوان یک دسر یخچالی و بدون نیاز به فر در خانه درست کنید؟ طرز تهیه بسیار ساده یک شیرینی خانگی بدون فر یعنی بیسکویت ویفر خانگی یخچالی موزی، کاکائویی، پرتقالی، توت فرنگی و … را در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه بیسکویت ویفر خانگی کاکائویی، موزی، توت فرنگی و پرتقالی
مواد لازم
شیر خشک قنادی (از مغازه های فروش لوازم قنادی تهیه کنید): 300 گرم
کره نرم شده در دمای اتاق: 400 گرم
شیر: 10 قاشق غذاخوری
شکر: 120 گرم
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
ورق ویفر بزرگ: 4 عدد (از مغازه فروش لوازم قنادی تهیه کنید)
پسته، بادام یا فندق ریز خرد شده: به اندازه دلخواه (اختیاری)
شکلات تخته ای: 2 عدد (اختیاری)
طرز تهیه
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی خانگی یخچالی ابتدا شیر را در یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. شیر و شکر را روی شعله متوسط گاز گرم کنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. وقتی شکر حل شد ترکیب را از روی گاز بردارید تا سرد شود.
مرحله دوم
کره را با سرعت بالای همزن یا غذاساز بزنید تا حسابی همزده و یکدست شود و سپس ترکیب شیر و شکر سرد شده را به آن اضافه کنید. این کار را کم کم انجام دهید و همزمان با میکسر ترکیب را هم بزنید. سرعت میکسر یا همزن را کم کنید و پودر شیر خشک را هم کم کم اضافه کنید. وقتی مایه یکدستی درست شد آن را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید و دوباره با قسمت ساده مایه ویفر ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل اندازهی مغزیجات مثل پسته، فندق یا بادام خرد شده هم به این مایه ویفر اضافه کنید.
مرحله سوم
در یک سینی مستطیل شد یک ورق ویفر بگذارید و مایه ویفر را روی آن بریزید و با لیسک صاف و یکدست کنید. سپس ورقه دیگر ویفر را روی آن بگذارید و خوب با دست فشار دهید. یک ورقه دیگر ویفر را روی آن قرار دهید، به جای مانده مایه ویفر را بریزید و صاف کنید و ورقه چهارم ویفر را روی آن بگذاید و دوباره با دست خوب فشار دهید. مراقب باشید که ویفر خرد نشود.
به جای پودر کاکائو می توانید به این اندازه مواد مایه ویفر 2 الی سه قطره اسانس موز، پرتقال یا توت فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید و ویفر را با آن درست کنید. در صورت تمایل و اگر دوست دارید ویفر شکلاتی در طعم های مختلف داشته باشید بعد از درست کردن هر نوع ویفر با هر طعمی، شکلات تخته ای با روش بنماری آب کنید و روی ویفرها بریزید.
مرحله چهارم
ویفرها را به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال بگذارید و سپس با یک چاقوی تیز به شکل مستطیل یا مربع برش بزنید. این شیرینی خانگی بدون فر را می توانید در ظرف در بسته به مدت 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه شیرینی میکادو که خواهر بزرگ تر ویفر است را هم بخوانید.
0 0 vote
Article Rating
منبع: افق کوروش