میگو با فلفل و ذرت
به گزارش وبمستر وبلاگ، در این مطلب نوع دیگری از میگو را به شما آموزش داده ایم که بدون شک آن را دوست خواهید داشت و دوباره درست خواهید کرد. این میگو با پلوی قرمز سرو می گردد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- 250 گرم برنج دانه بلند
- 410 گرم کنسرو گوجه فرنگی
- نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کره
- یک پیمانه فلفل شیرین خرد شده
- یک پیمانه ذرت پخته شده
- دو حبه سیر رنده شده
- 450 گرم میگو پوست کنده
- جعفری
طرز تهیه
1- در یک قابلمه کوچک، برنج و گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، زیره سبز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. نیمی از این مخلوط را داخل برنج بریزید. قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید. پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج و گوجه فرنگی با هم پخته شوند.
2- در این فاصله، روغن را داخل تابه گرم کنید. فلفل و ذرت را بریزید و تفت دهید. آنها را مرتب حدود 4 تا 5 دقیقه هم بزنید. سیر را اضافه کنید و تفت دهید. بقیه مخلوط زیره را روی میگوها بریزید و میگوها را داخل تابه با مواد تفت دهید. دو تا 5 دقیقه کافی است.
3- مخلوط میگو را روی برنج پخته شده به همراه جعفری خرد شده سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 355
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 172 میلی گرم
- کربوهیدرات: 38 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 27 گرم
- سدیم: 944 میلی گرم
- پتاسیم: 409 میلی گرم
- کلسیم: 111 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم