برای خوردن یک میان وعده سالم چه باید کرد؟

به گزارش وبمستر وبلاگ، میان وعده ها با توجه به نوع انتخاب ما می تواند خوب و یا بد باشد. ما می توانیم گرسنه بمانیم و تا وعده غذایی اصلی بعدی چیزی نخوریم و یا می توانیم میان وعده های پُرانرژی را انتخاب نموده و خیلی سریع وزن مان را افزایش دهیم و شاید هم با انتخاب یک میان وعده مناسب و سالم از گرسنه ماندن فرار نموده و بدون نگرانی از افزایش وزن، از خوردن لذت ببریم.

برای خوردن یک میان وعده سالم چه باید کرد؟

چگونه سالم بخوریم؟

میان وعده یکی از موارد مهمی است که می تواند نقش قابل توجهی در سلامت افراد داشته باشد. زمانی که در خصوص میان وعده صحبت می کنیم بیشتر افراد به چیپس، پفک و سایر تنقلات فکر می نمایند. اما منظور ما از میان وعده موارد سالمی است که می تواند تاثیر خوبی بر روی بدن داشته باشد. زمانی که می خواهید کاهش وزن داشته باشید تنها وعده غذایی مسئله مهمی نیست که باید مدنظر داشته باشید.

در چنین شرایطی میان وعده نقش بسیار مهمی ایفا می نماید. حتی زمانی که میان وعده میزان کوچکی دارد باز هم باید هوشمندانه انتخاب گردد. بیشتر متخصصان تغذیه توصیه می نمایند در طول روز سه وعده غذایی کامل داشته باشید و در این میان از مواد غذایی سالم به عنوان میان وعده بهره ببرید.

شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که وقتی وارد خانه تان می شوید، دوست دارید فورا خودتان را با یک خوردنی مشغول کنید. بین فیلم دیدن کردن یا کارهای روزانه هله هوله بخورید.

خشکبار از دم دستی ترین میان وعده ها به شمار میرود اما در انتخاب آنها هم باید دقت کنید تا مفیدترینشان را نوش جان کنید.

بهتر است به دقت به میان وعده خود اهمیت داده و با محاسبه واحدهای گروه های غذایی، میان وعده ای شامل کمی پروتئین با چربی کم و فیبر فراوان را انتخاب کنیم. نکته اصلی آن، میوه و سبزی فراوان، غلات کامل و شکر کمتر است!

زمانبندی بسیار مهم است
بنشینید و میان وعده خود را میل کنید. بنابراین در چنین شرایطی به خوبی می دانید که چیزی خورده اید.

اطمینان حاصل کنید که تعداد میان وعده ها را در روز می شمارید.

تنها زمانی از میان وعده بهره ببرید که به آن احتیاج دارید. اگر گرسنه هستید و به زمان وعده اصلی نزدیک شده اید بهتر است از خوردن میان وعده چشم پوشی کنید.

هوشمندانه انتخاب کنید
سعی کنید میوه یا سبزیجات را در میان وعده خود بگنجانید.

اگر واقعا گرسنه هستید، میان وعده خود را همچون یک وعده اصلی کوچک تهیه کنید. یک پیمانه سوپ بخورید، نیمی از ساندویچ سالم را گاز بزنید یا یک کاسه غلات نوش جان کنید.

به فکر یک میان وعده متفاوت باشید. اگر همواره از میان وعده شیرین استفاده می کنید سعی کنید اینبار از موارد دیگر بهره مند شوید.

نوشیدنی های خود را سبک تر کنید تا از ورود کالری اضافی به بدن جلوگیری نمایید. به جای چای شیرین، نوشابه یا سایر مواد شکر دار از چای گیاهی، آب گوجه فرنگی یا سبزیجات یا آب لیمو و پرتقال بهره ببرید.

در خصوص میزان میان وعده ای که می خورید هوشیار باشید
تعداد تنقلاتی که در اطراف خود دارید را به حداقل برسانید. هر چقدر انتخاب های موجود بیشتر باشد، بیشتر وسوسه می شوید.

خود را با تنقلات 100 کالری گول نزنید. این تنقلات بسیار گران قیمت و مضرند زیرا فرآوری شده هستند. به جای خرید چنین تنقلاتی سعی کنید میان وعده خود را در منزل تهیه کنید.

به عنوان مثال می توانید از مواد زیر بهره ببرید:

کرفس و یک و یک دوم قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

2 قاچ از پنیر و سیب

ذرت بو داده

اسموتی تهیه شده از 4 اونس شیر کم چرب، یک دوم پیمانه توت منجمد و 2 قاشق غذاخوری ماست یونانی

میزان میان وعده را خودتان قبلا معین کنید. ظروف کوچکی برای میان وعده خریداری کنید.

منبع: سایت مجله سلامت

منبع: راسخون
انتشار: 14 آبان 1400 بروزرسانی: 14 آبان 1400 گردآورنده: blogwebmaster.ir شناسه مطلب: 543

به "برای خوردن یک میان وعده سالم چه باید کرد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برای خوردن یک میان وعده سالم چه باید کرد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید